Taletidskort

Her i Danmark gider vi absolut ikke at betale for meget, får vi valget, og der er god grund til at Sony og mange andre internationale firmaer tester nye produkter af i vores lille land, da vi er verdenskendt for at være skeptiske og prisbevidste!  

Heldigvis er der ingen mangel på billige mobile internet tilbud. Men hvordan kan du vide, om du får god værdi for pengene, eller om et bestemt tilbud er rigtigt for dine behov?

Lad os tage et kig på, hvad du behøver at vide, når man sammenligner den billigste mobilt bredbånd.

Taletidskort priser

YouSee

YouSee internet

Hastighed op/ned (Mbit/s)

60Mbit/s - 10Mbit/s

Mindste bindingsperiode

3 måneder

Oprettelsesgebyr

0,-

Pris pr. måned

199,-

Fullrate

fullrate mobilt bredbånd

Perfekt til både netflix og familie brug

200Mbit

Læs mere

Telia

telia mobilt bredbånd

Gammel spiller på markedet, kan stoles på.

60Mbit

Læs mere

YouSee

yousee internet

Kendt af alle danskere, sikkert valg.

21Mbit

Læs mere

Stofa

stofa bredbånd

Perfekt til både netflix og familie brug

2-100Mbit

Læs mere

Mobilic

mobilic internet

Perfekt til både netflix og familie brug

50Mbit

Læs mere

Perspektiv Bredbånd

perspektiv bredbånd

Perfekt til både netflix og familie brug

100Mbit

Læs mere

Værd at vide om taletidskort

Hvis du ønsker at købe et taletidskort online eller i håndkøb, vil du hurtigt se, at der er tusindvis af kort til rådighed. Så hvordan kan du vælge den rigtige telefon kort til dine individuelle behov?

I dagens verden af ​​kommunikationsteknologi, der er en masse derude til at overveje, før man investerer i en mobiltelefon plan. Med et væld af selskaber, som tilbyder snesevis af muligheder, er det ikke altid let at isolere den ene pakke ud af de mange, der bedst passer til dine behov.

Nogle gange, mainstream valg er ikke til rådighed for folk, der hæmmes af særlige omstændigheder, såsom dårlig kredit eller andre typer af finansielle begrænsninger. I tilfælde som dem, kan forudbetalte mobiltelefoner være den legendariske lifesaver. Du behøver ikke at være økonomisk begrænset til at overveje en forudbetalt trådløst plan, dog. Mange mennesker vælger at købe denne type tjeneste for at undgå aftaler, som ville lås dem inde i tjenester til en udpeget mængde tid og penge.

Som med alt andet i denne verden, er der positive og negative, der er knyttet til muligheden for et "pay as you go" mobiltelefon. Afhængig af dine behov, prioriteter og præferencer, kan du bare finde, at muligheden for forudbetalte tid er den bedste mobiltelefon plan for dig.

Fordele ved taletidskort

 • I modsætning til mobiltelefon pakker, der er mere standardiseret, behøver forudbetalte trådløse planer ikke kræver, at du underskrive en kontrakt.
 • Da du er forpligtet til at betale for de minutter, som du bruger up-front, er der ingen månedlige faktura for at arbejde ind i dit budget.
 • For dem, der lider af en dårlig kredit historie, der er en række af mobiltelefon udbydere, der tilbyder en "ingen kredit check" mobiltelefon mulighed.
 • Ofte vil du være i stand til at finde mobiltelefon tilbud, der ikke kræver et depositum for at blive sat ned for at få en telefon og købe minutter.
 • Hvis du har teenagere eller yngre børn, som vil kræve en mobiltelefon for at forblive i kontakt med dig hele dagen, forudbetalte mobiltelefoner er en vidunderlig mulighed, da der er ingen alder krav for at købe minutter. Forældre blot købe telefonen, og deres børn kan købe referatet, at de har brug for på de fleste lokale nærbutikker, stormagasiner eller apoteker.
 • I modsætning til de fleste mobiltelefon tilbud, der er ingen skjulte gebyrer, der tidsmæssigt af mobiltelefon luftfartsselskaber, der tilbyder den forudbetalte mulighed. Da alt er betalt på forhånd, du spare på skatter, samt aktivering gebyrer og opsigelse gebyrer. Dybest set, det er en pris for at købe de minutter, uden de ekstra afgifter hængende over hovedet.

Ulemper ved taletidskort

 • Når du køber et bestemt antal minutter til din telefon, enheden ikke længere fungerer, når den tid er blevet brugt. I nogle tilfælde, er du nødt til at ansøge om et nyt telefonnummer, hvis referatet er nulstillet, eller det tidspunkt, hvor du er nødt til at bruge dem er udløbet.
 • Hvis du skulle vælge en forudbetalt mobiltelefon, så kan du sige "farvel" til ideen om billige langdistance opkald. Faktum er, at forudbetalte minutter gennemsnit omkring dobbelt så meget i pris som mainstream ringer planer.
 • Mens du kan være i stand til at finde nogle mobiltelefon tilbud til din forudbetalte enhed, er du mere tilbøjelige til at opdage, at du ikke vil være berettiget til mange af de tjenester, som standard mobiltelefon-brugere nyde. For eksempel skal du ikke forvente at få trådløst internet adgang, eller at være i stand til at bruge telefonen i analoge områder. Selv hvis du har adgang til særlige tjenester, er du nødt til at betale meget mere for dem.
 • De faktiske telefoner er typisk meget dyrere, da mobiltelefon selskaber er ikke så tilbøjelig til at tilbyde så mange tilbud på den forudbetalte sort.
 • Hvis du har yngre børn, der har brug for at bære en mobiltelefon, vil de nødt til at lære, hvordan du aktiverer et forudbetalt telefonkort, hvis omstændighederne skulle kræve det, og en voksen ikke er til stede for at hjælpe dem.
 • Forudbetalte mobiltelefon luftfartsselskaber
 • Afhængig af din placering, er der ofte flere muligheder for mobiltelefon luftfartsselskaber, som vil give forudbetalte telefoner og tjenester. Først skal du nødt til at beslutte, hvilken type tjeneste, der er bedst for dig - at købe en telefon via en bærer og derefter forpligte dig til at købe minutter fra dem inden for et udpeget tidsramme eller køb den type mobiltelefon, der giver dig mulighed for blot at købe kort med et bestemt antal minutter, når du har brug for at tilføje tid til din telefon. Her er et par at overveje:

Cingular Wireless - Tilbyder to muligheder for forudbetalte cellulære kunder (Pay as you go eller Pick din plan), er Cingular ikke kræver en kredit check, depositum eller årlig kontrakt. Afhængig af planen, du vælger, kan du få ubegrænset opkald til andre Cingular kunder, gratis overnatning og weekend minutter eller evnen til at rulle over ubrugte minutter til næste måned.


Tracfone - Når du har købt telefonen, hvilket er relativt billigt og kan købes på de fleste lokale varehuse eller online, kan forbrugerne købe kort, som tilbyder en udpeget antal minutter (typisk 40, 100, 200, etc.), der skal anvendes inden for en vis mængde tid. Tiden kan tilføjes, når du ønsker, som så vil forlænge udløbsdatoen for at matche den nyeste køb. Hvis minutter gå lavere end 10, og du er tæt på udløbsdatoen - eller hvis udløbsdatoen er opfyldt uden at købe ekstra minutter - så skal du forvente at miste dit telefonnummer og få at genaktivere service og har en ny nummer tildelt .


Verizon - Denne transportør tilbyder både forudbetalt telekort og forudbetalte personlige konti, hvilket giver en smule mere i vejen for muligheder end nogle af deres konkurrenter. Kunderne kan nyde ingen månedlige gebyrer, universal gebyrer, ugentlige tillæg eller korte minutters-udvisninger, og få minutter kan købes online. Verizon giver dig også fordelen ved at se din kalder historie online.


Er taletidskort den bedste løsning?
Hvorvidt der skal forpligte sig til en forudbetalt mobiltelefon virkelig afhænger af dine personlige behov og præferencer. Hvis du ikke ønsker at blive låst fast i en jern-klædte kontrakt, har en kreditvurdering foretaget, giver en kaution eller betale et sæt månedligt gebyr, så kan du blot ønsker at holde fast i et forudbetalt mobiltelefon. Hvis på den anden side, du vil have sikkerhed for ingen udløbsdatoer, evnen bruge så mange minutter som du har brug for uden konstant at købe nye kort eller tilbud såsom gratis nat / weekend minutter, så en standard mobiltelefon plan er nok mere i tråd med det, du leder efter, trods alt.

Begynd med at spørge dig selv følgende spørgsmål, eller gå direkte til Grundlæggende brug & Suggestions del af denne side. Du kan også vælge at konsultere Ordliste.

Spørgsmål at stille, før du køber et forudbetalt telefonkort

 1. Hvilken rente betyder kort tilbud til mit kald destination (typisk vist som ¢ / min)?
 2. Bekræft satser før du ringer og huske, at nogle priserne kan svinge. Ligeledes er opkald til internationale mobiltelefoner generelt faktureret til en højere sats.
 3. Har satserne varierer afhængigt af tidspunkt på dagen?
 4. Vær sikker på, at den kurs, du modtager forbliver konstant gennem hele dagen. Medmindre andet er angivet, skal den annoncerede pris være konstant hvad tid på dagen ligegyldigt.
 5. Hvad er Minute Billing eller Minute Afrunding tidsplan for kort?
 6. Afrunding (minut fakturering) henviser til de intervaller, hvor telefonopkald faktureres. For eksempel med tre minutter afrunding, en 4 minutters telefonopkald vil blive faktureret som en 6 minutters telefonopkald. Med 1 minuts afrunding, ville samme 4 minutters opkald blive faktureret som en 4 minutters opkald.
 7. Skal jeg betale for opkald, der ikke forbinder?

Vide på forhånd, hvis du vil blive opkrævet for at forsøge et opkald, der ikke forbindelse. Bekræft dette med luftfartsselskabet ved at kontakte deres kundeservice.

- Er der nogen ekstra gebyrer eller afgifter?

Nogle telefonkort omfatte yderligere gebyrer og / eller skatter. Tilføjelse disse gebyrer giver luftfartsselskaber og forhandlere til at holde deres annoncerede satser ekstra lav. Du kan undgå mange typer af ekstra gebyrer og afgifter ved at bruge alle dine minutter på et opkald. Husk ... gebyrer og afgifter effektivt at reducere det antal minutter, du vil modtage.

Endvidere er ikke alle telefonkort forhandlere skabt lige. Mange vil ikke afsløre alle gebyrer og afgifter, så sørg for at spørge, før du køber. En detailhandler anvendelse af de bedste forretningspraksis vil afsløre alle kendte skatter og afgifter for dig op foran.

7) Kan jeg nå en kundeservice operatør 24 timer i døgnet?

At kunne få fat i din telefon kort kundeservice er vigtige, fordi de vil være i stand til at hjælpe dig med eventuelle uforudsete problemer, der kan opstå på ethvert tidspunkt i løbet af dagen.

8) Har telefonkort har en udløbsdato?

Hvis ja, vil de resterende minutter på kortet forbi denne dato tabt.

9) Er den handlende / detailhandler tilbyder nogen form for garanti?

De fleste forudbetalte telefonkort selskaber ikke tilbyder nogen garanti på deres produkter. Der er dog en håndfuld virksomheder, der gør. En garanti vil endvidere sikre, at du får de minutter, du betaler for.

10) Har virksomheden Jeg forsker synes at være troværdig?

Se efter tegn på at generere tillid: Synlige telefonnumre, fortrolighedspolitik, BBB-medlemskab, sikre transaktioner, garantier og garantier.

11) Hvordan modtager jeg min forudbetalte telefonkort efter køb?

Typisk hvis køber over internettet, telefonkort vil blive præsenteret for via e-mail eller højre på skærmen indtil en vellykket transaktion og accept af din bank. Nogle virksomheder kan sende dig et fysisk kort, men i de fleste tilfælde sker levering via e-mail eller direkte på din skærm.

Grundlæggende brug & FORSLAG

 • 1) Før du rejser, skal du kontrollere, at din pinkode er gyldig. For at gøre dette, skal du taste adgangsnummer USA og indtast din pin - sørg for ikke at foretage nogen tilslutninger, så du ikke vil reducere balancen. Bekræft med forhandleren og / eller bærer, at tjenesten er tilgængelig, og at adgangen er korrekt.
 • 2) Du kan muligvis få ekstra minutter, hvis du benytter en lokal adgang nummer (ikke tilgængelig på alle telekort eller i alle regioner). Hvis det er tilgængeligt, kan antallet være tilvejebragt, når du ringer det gratis adgang nummer følger med pinkode og / eller online - Hvis PIN blev købt på en hjemmeside. Du kan også være i stand til at bekræfte disse oplysninger med den bærer af dit visitkort.
 • 3) Sørg for det websted, du bestiller fra er sikker. Se efter et billede eller meddelelse, der angiver dette, såsom SSL, Sikre transaktioner, Thawte Certified mv
 • 4) Når du vælger et kort, der bærer yderligere gebyrer og / eller afgifter for at få den laveste sats muligt, overveje at købe mindre trosretninger, så du kan bruge alle de minutter i et telefonopkald. Dette vil give dig mulighed for at få maksimal minutter, som du undgår planlagte gebyrer og / eller skatter. Gebyrer og afgifter vil ikke begynde, før dine "første brug" af kortet.
 • 5) Hvis du foretager lange opkald, skal du sørge for, at dit kort ikke har en lang samtale gebyr forbundet med det. Nogle kort vil beskatte dig, hvis du foretage opkald, der holder længere end en forudbestemt tid. Nogle luftfartsselskaber tilføjer i dette gebyr for at holde folk fra at bruge et kort i et opkald. BEMÆRK: Denne type afgift er ikke så udbredt som det var engang.
 • 6) Alle kort bære en FCC pålagt mønttelefon gebyr - dette gebyr gennemsnit overalt fra 49 ¢ til $ 1,00 hver gang du bruger en når du ringer fra en mønttelefon. Dette gebyr gælder også, når de foretager opkald fra andre lande, hvis du bruger et telefonkort sælges af en amerikansk virksomhed.

ORDLISTE

Tilslutningsafgift (også kendt som Access gebyr) - Dette er den mest almindelige gebyr og en at de fleste kunder kender sikkert om allerede. Dette gebyr, hver gang du foretager et opkald, og det ofte variere mellem 5 ¢ til $ 1. Det værste, der kan ske med denne forbindelse gebyr er, når kortet køber gør opkaldet og enten telefonsvareren giver et svar eller opkaldet dirigeres til en telefonsvarer, gebyr forbindelsen opkræves, selv om kunden ikke rigtig har sagt selv et enkelt ord. Selvfølgelig den bedste mulighed for at undgå denne afgift er simpelthen at vælge en, der ikke har nogen forbindelse gebyr!

Frakobling Fee - Dette gebyr er identisk som gebyr forbindelsen, bortset fra at den opkræves i afslutningen af ​​hvert opkald i stedet for begyndelsen af ​​hvert opkald.

Skatter - Dette gebyr opkræves på en per forbrug grundlag med henvisning til de samtaleafgifter, og det er typisk 5-15%.

Minute Afrunding (også kendt som Billing tilvækst) - Hvis en har et minut til afrunding, vil et opkald på 50 sekunder blive opkrævet det samme som et minut og 3 1/2 minutter vil blive opkrævet det samme som fire minutter. Mange forbrugere kun vælge et kort med én minut (eller mindre) afrunding for at undgå at miste noget af deres rådighedsvagt.

Vedligeholdelse Fee - Dette er en meget berygtet gebyr (som mange detailhandlere holde skjult), der afskrives på. Disse fradrag opstår typisk i ether dagligt, ugentligt, hver anden måned, eller hver måned.

Betalingstelefoner Fee - Der er tillæg på s for alle opkald fra telefonbokse pålagt af FCC. Du vil betale dette gebyr, uanset om opkaldet går igennem eller ej.

Access Number - Faktureringen afhænger også af, om man kalder en lokal adgang nummer eller et gratis nummer. I mange tilfælde vil ved hjælp af en lokal område adgangsnummer reducere din per minut sats.

Long Call Tillæg - Nogle luftfartsselskaber opkræve et udvidet taler gebyr, hvis et opkald går ud over en bestemt varighed (normalt omkring 20 minutter).

Udløbsdato - De fleste forudbetalte s har en udløbsdato, hvoraf der er to typer: den dato, fra hvilken du rent faktisk begynder at bruge kortet og en generel udløbsdato. Efter udløbsdatoen vil du ikke længere være i stand til at bruge kortet, selvom du har ubrugte minutter tilbage.

PIN - Dette er den personlige identifikationsnummer hver har. Denne kode vil informere transportøren hvilket kort der benyttes.

Links

Føler du ikke at du har fået nok information af ovenstående smøre, kan du her få et par af de mest prominente hjemmesiders forklaring på hvad internettet og mobilt bredbånd egentlig er: