Streamingtjenester

Her i Danmark gider vi absolut ikke at betale for meget, får vi valget, og der er god grund til at Sony og mange andre internationale firmaer tester nye produkter af i vores lille land, da vi er verdenskendt for at være skeptiske og prisbevidste!  

Heldigvis er der ingen mangel på billige mobile internet tilbud. Men hvordan kan du vide, om du får god værdi for pengene, eller om et bestemt tilbud er rigtigt for dine behov?

Lad os tage et kig på, hvad du behøver at vide, når man sammenligner den billigste mobilt bredbånd.

Streamingtjenester

YouSee

YouSee internet

Hastighed op/ned (Mbit/s)

60Mbit/s - 10Mbit/s

Mindste bindingsperiode

3 måneder

Oprettelsesgebyr

0,-

Pris pr. måned

199,-

Fullrate

fullrate mobilt bredbånd

Perfekt til både netflix og familie brug

200Mbit

Læs mere

Telia

telia mobilt bredbånd

Gammel spiller på markedet, kan stoles på.

60Mbit

Læs mere

YouSee

yousee internet

Kendt af alle danskere, sikkert valg.

21Mbit

Læs mere

Stofa

stofa bredbånd

Perfekt til både netflix og familie brug

2-100Mbit

Læs mere

Mobilic

mobilic internet

Perfekt til både netflix og familie brug

50Mbit

Læs mere

Perspektiv Bredbånd

perspektiv bredbånd

Perfekt til både netflix og familie brug

100Mbit

Læs mere

Streamingtjenester:

 

Inden for de sidste par år har der været en ny eksplosion af tv i vores liv. Før var vi tilfredse med at se tv på en tidsplan dikteret af tv-selskaberne, men tingene har bevæget sig langt siden da.

Vi har nu et stort udvalg af tjenester, der lader os få vores rettelse af programmer og film når som helst og gennem en lang række enheder. Ikke længere er vi begrænset til stuen; Internettet lader os se tv overalt i huset, mens bærbare medie enheder som smartphones og tablets holde os underholdt på farten - nogle endda med downloads.

Visning vaner har ikke helt holdt trit med den teknologiske udvikling, så selv den tid, vi bruger på at se fjernsyn stiger hvert år, vi er stadig langt fra at befri vores hjem i den store TV. Blot 0,2 procent af mennesker i Storbritannien se TV udelukkende online, men med 12 millioner tabletter i øjeblikket er i brug i Det Forenede Kongerige, den anden skærm er kommet for at blive.

Efterhånden som antallet af tjenester stiger, sammen med antallet af måder, vi kan få adgang til dem, fremtiden for TV bliver mere og mere forvirret og forvirrende.

Hvilken tjeneste gør du har tillid til at levere dine programmer? Har du virkelig brug for catch-up tv? Har du køber dine film via din tv-udbyder, eller skal du streame dem online? Ønsker du at se tv på en bærbar computer, telefon, tablet, eller TV? Vigtigst er det, hvor meget skal du betale for det hele?

Besvarelsen af ​​disse spørgsmål er ikke en let opgave, og tjenesteudbyderne ophugning for verdensherredømme ikke hjælpe enten. Fra Netflix, LOVEFiLM og Blinkbox til YouTube, iTunes og nu tv, vi er her for at skære gennem jargon og fortælle dig, hvad der er værd at et andet udseende.


Vi vil se på, hvad de traditionelle indholdsudbydere som Sky og Virgin tilbyder, og hvad de laver for at holde trit med en stadigt skiftende industrien. Vi vil også gøre status over, hvad de mange online-tjenester, apps og nye platforme som YouView tilbyder at se, om de kan konkurrere med de store kanoner - selv Intel kommer ud med noget snart, mens Google TV er også fart på et par LG TV for 2013.

Er vi ser på en fremtid uden lineær TV på alle? Catch-up apps og on-demand streaming-tjenester er helt sikkert mere end bare at erstatte dvd'er, men vil folk som Sky, Virgin og endda YouView en dag være blotte apps selv på smart tv'er i fremtiden?

 

1. BBC iPlayer

BBC med sin offentligt støttede TV imperium, er en mangeårig britisk institution, så det burde ikke komme som nogen overraskelse, at dens digital service - BBC iPlayer - var den første af de online catch-up faciliteter til at fremstå som bredbånd internetforbindelser hit mainstream.

Dette er en del af årsagen til iPlayer popularitet, men det er også hoved og skuldre over resten med hensyn til indhold og levering. I hvert fald for nu.

I December 2012 alene modtog BBC 174 mio anmodninger om iPlayer, en stigning på 22% på december 2011. iPlayer indhold består næsten udelukkende af tv-shows, sammen med lejlighedsvis film, der allerede har sendt på jordbaseret tv og kan ses for en uge efter de er gjort tilgængelige online, selvom nogle skelsættende BBC serien fås i 30 dage eller endda i al evighed.

iPlayer
Hvad gør iPlayer endnu bedre er downloads - i hvert fald hvis du bruger de nye apps til iPhone og iPad, eller browserbaseret tjeneste desktop modstykke. Chancen for at tage en bærbar computer, tablet eller smartphone fuld af downloadede BBC programmer (som udløber efter 30 dage) gør iPlayer en drøm for pendlere og hyppige flyers.

De stationære og iOS apps har en anden betydelig fordel i forhold browseren version - og andre catch-up-tjenester - fordi det lader dig 'favorit' indhold og derved sætte en serie link. iPlayer vil gøre resten af ​​arbejdet for dig.

iPlayer øvrige berømte funktion er high definition-indhold, som er rippet direkte fra BBC to HD-kanaler. Men hvis du har et skarpt øje for kvalitet, du vil opdage, at HD-programmer synes at have været komprimeret noget, så de kan streames ned rørene uden at forårsage nogen hikke.

Med disse imponerende funktioner er tilgængelige for alle, gratis, iPlayer er klart forud for spillet. Forudsat at du ikke behøver at se noget i det øjeblik den er udsendt, vil iPlayer opfylde alle dine behov. Hvis du er glad for at holde sig til BBC indhold, kan det endda gøre Freeview TV overflødig.

Mere end bare catch-up tv

iPlayer ikke bare tilbyder catch-up tv enten; det airs en rimelig mængde live tv så godt, især sportsudsendelser og lignende. Det er begyndt at levere HD streaming også, og har lovet, at i 2013 vil udsende omkring 100 timers indhold udelukkende via iPlayer.

Selvom dets Android apps (der kræver en rodet ekstra downloade en BBC Media Player app) og dets streaming-only catch-up service for BBCs radiostationer er en dårlig relation, iPlayer talløse versioner er en ting af undren. Fundet på Xbox360 og PS3, iPlayer apps afgrøde-up på hver Smart TV-platform samt på YouView, Sky og Virgin og utallige andre tredjeparts-enheder.

Til dato har ingen andre catch-up service formået at forgrene sig til sådan en bred vifte af medier-forbrugende platforme, og iPlayer ser ud til yderligere at udnytte sin vækst som BBC ser på måder at forbedre sin mobil-tv.

En funktion, der kan se dagens lys er DVB-T2-Lite, som vil lade BBC tilbyde pålidelige live-udsendelser på mobile enheder med mindre indvirkning på batteriets levetid. Vi har endnu ikke set, om dette vil arbejde med 3G-net og tillade virkelig mobil-tv forbrug.

Den iPlayer er en national besættelse og guldstandarden - på verdensplan, selv - til streaming tv.

Bedømmelse: 5/5

2. YouTube

Spørg nogen, hvad de mener var den største internet revolution i det 21. århundrede, og de vil nok sige det var YouTube. Og med god grund - det brugergenererede videoer-blogging site har ændret online landskab evigt.

Det lader nogen dog velkendt de er (eller ikke), uanset kvaliteten af ​​deres indhold og uanset hvor de kommer fra, uploade deres underlige og vidunderlige videoer til alle i hele verden for at se på deres bekvemmelighed. Skønheden i YouTube er, at det i løbet af et øjeblik har taget transmission strøm fra koryfæer og placeret det rigtige i vores hænder.

OK, så er det måske ikke har stoppet folk, der ønsker at se en høj kvalitet, professionelt lavet produktion i deres stue tv, men det er en indsigt i, hvordan TV kan blive produceret i fremtiden. Efter alt med YouTube du ikke behøver et stort budget - eller nogen budget på alle - at fremstille din egen tv-serie, og etablere en massiv følgende.

bedste online tv-streaming-tjenester
YouTube kan du også dele high definition-indhold hele vejen op til den mægtige 1080p, og webstedet har selv begyndte at eksperimentere med 3D-visning. Tjenesten er ikke kun dedikeret til amatør video bloggere og filmskabere enten - det har også en sektion, hvor du kan se catch-up TV fra folk som Channel 5 og 4OD samt et udvalg af film og direkte tv-begivenheder.

Selvom det er en ulempe i forhold til mængden af ​​relevant indhold det kan tilbyde gennem disse kanaler, YouTubes centrale styrke er dens evne til at finde noget, du er interesseret i at se hurtigt og nemt. Hvis YouTubes catch-up funktion ikke tilbyder det, du leder efter, chancer er du vil være i stand til at finde det andre steder på sitet - trods alt sine brugere uploade et svimlende otte års værd af indhold hver dag.

Multi-platform

YouTube har universel appel, og det er ingen overraskelse, at du kan få adgang til dens video-ressourcedeling næsten overalt, uanset hvad den enhed du bruger. Der er apps til rådighed for næsten enhver mobil enhed, medieafspiller og Smart TV, men det unikke ved YouTube er den måde dens indhold deles mellem brugere.

Sitet er et socialt kraftcenter, med omkring 17 millioner mennesker deler deres videoer med en ledsagende sociale netværk som Facebook eller Twitter. Selv om det kan lyde som en undskyldning for en af ​​dine venner til at genere dig med endnu en video af en hund at blive slået op med en kat eller en dansende papegøje, stemningen er vigtig: hvis alle delte de programmer, de så levende eller via catch op med deres online associerede ville deres seertal uden tvivl stige dramatisk.

De seneste HTML5 versioner af YouTube apps på tværs af alle enheder giver sikker parring; søge efter video på én enhed (sige, en smartphone eller tablet), føje det til din "se senere" liste, og det er straks til rådighed på en anden enhed (herunder en smart TV YouTube app, YouTube app på en TiVo boks, spillekonsol, tablet eller smartphone).

Bedømmelse: 4.5 / 5

3. Netflix

Hvis du er en kender af film og / eller TV, er der kun ét spil i byen - og det er kampen mellem Amazons Lovefilm og Netflix. Det er dog noget af et kapløb mod bunden, med sandheden er, at der ikke er en masse virkelig must-have nye film og TV til at streame fra enten; begge opererer i et andet vindue til Sky, Blinkbox og iTunes, så få deres film lidt senere.

Ikke alle smarte TV har både Netflix og LOVEFiLM apps - de fleste gør - men på de fleste enheder, det være sig en iPad, en smartphone eller en spillekonsol, er det en lige valg mellem de to. Kvaliteten af ​​de film og TV vi forsøgt - oftest streames i "super HD '- på både tv og på tabletter er udsøgt.

bedste online tv-streaming-tjenester
Problemet med indholdet er mest presserende for Netflix, som afgifter £ 5,99 per måned for ubegrænset streaming, men tilbyder ikke downloads. Netflix kører på en pc og Mac, Apple TV, Wii, Xbox 360 og PS3, Android-telefoner og tabletter, Windows telefoner, iOS-enheder, internet-aktiverede tv og Blu-ray-afspiller og streaming spillere fra Philips, Roku og Western Digital . Den seneste tilføjelse til listen er Kindle Fire HD.

Forsøger at finde en film, du rent faktisk ønsker at se, og det er mindre end et par år gamle (og ofte årtier) er vanskelig, men Netflix forsøger hårdt på at styrke sit brand - og dens ry for at være det rette sted at gå efter, hvis du ' re i tv-dramaer, i stedet for film (selvom det hævder 6.000) - ved hosting exclusives.

House of Cards sendt på Netflix alene i februar 2013 og den administrerende direktør er opsat på at ryste op i branchen. Held og lykke til ham - tilgængelighed af det seneste indhold er faktisk den eneste klage, vi har om dette ellers fremragende service.

Glem ikke du kan også give Netflix en tur med den 1-måneds gratis prøveversion at se, om det er værd at bruge penge.

Links

Føler du ikke at du har fået nok information af ovenstående smøre, kan du her få et par af de mest prominente hjemmesiders forklaring på hvad internettet og mobilt bredbånd egentlig er: